★★★ Vluchteling in de Versnelling ★★★

realiseert bedrijfsmatige en professionele oplossingen voor betere & snellere integratie

Docenten Inburgering gevraagd die gaan voor MEER!

Meer impact voor inburgeraars.
Meer professionele ruimte voor jou.
Meer voldoening voor alle betrokkenen.

Spreekt dat jou aan? En voldoe jij aan het profiel Competent NT2-docent (of binnenkort)? Dan is werken met VIP&Có de Professionals misschien wel jouw nieuwe uitdaging. Wij hebben werk in (Noord) Limburg voor professionals in Inburgering die gaan voor meer!

Ben jij een kei in het aanleren van de Nederlandse taal en wil je dat graag inzetten voor nieuwkomers? Werk je graag samen voor een integrale aanpak van participatie en integratie? Telt voor jou vooral het klinkende resultaat voor je deelnemers?

Wat jij gaat doen is niet mis

Je gaat één of meer Inburgeringsgroepen bekaam en intensief lesgeven, trainen en coachen, zodat zij zo goed en snel mogelijk hun doelen behalen. Je werkt op locaties in (het noordelijke deel van) Limburg. Het gaat om 14/28 uur of drie/zes dagdelen per week voor minimaal 6 maanden. Meer is mogelijk!

Wat wij daarvoor vragen is nogal wat

Het profiel Competent NT2-docent via opleiding of EVC is noodzakelijk. Beschik je daar binnenkort over dan ben je ook van harte welkom om te reageren.
De drive, de vakinhoudelijke en de didactische kwaliteiten om krachtige leeromgevingen voor je deelnemers te realiseren zal zeker nodig zijn.
Ben je ook integer, betrouwbaar, ondernemend en een enthousiaste motivator voor de nieuwkomers  en je collega’s, dan ben je nagenoeg perfect geschikt.
De volmaakte kandidaat is ook nog flexibel, hands-on, stressbestendig en toch minimaal drie dagdelen – overdag en/of ’s avonds – per week beschikbaar.
Oh ja, ervaring is zeker belangrijk, maar daarin is nieuw denken en doen absoluut een pré.

Wij bieden jou ook best wel wat

Wie met VIP&Có de Professionals gaat werken, kan rekenen op ondersteuning en ruimte om jouw professionele droom uit te leven. Dat kan als ZZP’er (inschrijving KvK) of in dienst.
Je werk geef je zelf mede vorm en daarin verdien je een marktconforme beloning.
Je werkt samen met collega’s die zich ook op basis van kennis, ervaring en betrokkenheid inzetten voor nieuwkomers.
Je eigen kwaliteiten en ontwikkeling ondersteunen we o.m. met de VIP&Có Academie, als deelnemer en/of als trainer/docent.

Wie wij zijn (en jij kunt worden)

Ondernemen is een belangrijke kwaliteit voor (asiel)migranten. Op veel terreinen moeten ze flink inhalen, vernieuwen en bijspijkeren. Dat vraagt inzet, durf, motivatie.

De medewerkers van VIP&Có de Professionals zijn daarom ook ondernemend. Zij zetten zich volledig in voor het welslagen van de integratie en participatie van ‘hun’ mensen. Zij tonen de moed om verder te kijken dan de neus lang is, zien daardoor meer kansen en weten deze samen te benutten. Zij zijn bovenal intrinsiek gemotiveerd om er alles aan te doen om nieuwkomers in Nederland te laten slagen.

Onze professionals weten van wanten en gebruiken dat om hun kennis van en ervaring met vluchtelingen om te zetten in individuele voordelen voor de nieuwkomer. Zij richten hun begeleiding op diens persoonlijke situatie en de integrale aanpak van alle levensgebieden. Daarbij stimuleren zij de migrant om de regie ‘al doende leert men’ steeds beter in eigen handen te nemen. De begeleiding – training, vorming, onderwijs, coaching – is zo weinig als mogelijk en zo intensief als nodig.

VIP &Có de Professionals verenigt

  • Docenten Inburgering
  • Trainers KNS en ONA
  • Coaches Participatie
  • Trajectbegeleiders (re-)integratie
  • Arbeidsmarktspecialisten
  • Beroepskeuze begeleiders
  • Beleidsmedewerkers Integratie en Participatie
  • Werkbegeleiders
  • Jouw professie …

We bundelen als professionals onze kennis, ervaring en betrokkenheid en zetten die specifiek inzetten voor nieuwkomers. Samen zorgen we voor de ondernemende, cocreatieve en respectvolle cultuur met een vertrouwelijke samenwerking als basis en stevige resultaten als uitkomsten.

Meer willen, meer aanpakken, meer impact realiseren!

Nota Bene

Deze oproep betreft in eerste instantie het noordelijk deel van de provincie Limburg. Een zachte G is niet noodzakelijk. Wel vragen we je ook te reageren als onze organisatie je aanspreekt, maar je te ver van Limburg af woont of niet op korte termijn beschikbaar bent. Een gerichte sollicitatie is dan niet nodig, wel stellen we het op prijs als je aangeeft wie je bent en wat je wensen en mogelijkheden zijn (wat werken betreft ;).

Hoe je snel kunt reageren

Spreekt ons aanbod jou aan, stuur dan een e-mail (klik op de button).

Reageer Direct

De vorm is vrij, het is aan jou om jezelf te presenteren.

Doe dit wel graag op korte termijn: uiterlijk woensdag 5 juli 2017.

 

VIP&Có de Professionals is een spin-off van het WerkPlatform Vluchteling in de Versnelling.

 

redactie • 21 juni 2017


Previous Post

Next Post