★★★ Vluchteling in de Versnelling ★★★

realiseert bedrijfsmatige en professionele oplossingen voor betere & snellere integratie

0

UITNODIGING

Beste belangstellende.

Wil jij je inzetten voor mensen die in ons land weer opnieuw moeten beginnen? Vluchtelingen die om wat voor reden dan ook eigen huis en haard verlieten. Mensen die vaak voor de veiligheid van hun gezin de oversteek waagden. En die nu in ons land een nieuwe toekomst mogen opbouwen.

Ben jij degene die Vluchteling in de Versnelling steunt om de vluchteling met een verblijfsstatus niet maar te laten wachten op het resultaat van procedures, maar zo snel mogelijk samen aan de slag te gaan?

Meld je aan
als medewerker
Vluchteling in de Versnelling!

 

Wij zoeken mensen die mee willen helpen in de strijd tegen verveling, uitzichtloosheid en verspilling aan tijd en talent. En die ondertussen een gave tijd willen hebben. Meedoen aan het Vluchteling in de Versnelling netwerk betekent dat je jouw bagage met betrekking tot werk, integratie en leven gericht kunt inzetten. Denk aan tijd, vaardigheden, kennis, contacten. Een beetje daarvan delen is al van onschatbare waarde voor iemand die nog bij de bodem moet beginnen. Je krijgt er ongetwijfeld van alles, maar bovenal dankbare mensen voor terug.

Het is een geweldige ervaring om met mensen samen te werken die zich vol passie inzetten voor het versnellen van de integratie van vluchtelingen. Iedereen heeft weer andere capaciteiten én ideeën over hoe we dat voor elkaar krijgen. In het groot, dat is zeker nodig, maar ook in het klein.
Voor Muhannad. Voor Farid. Voor Zrek. Voor één van die tienduizenden die jouw steun nú en straks hard nodig heeft.

Ben jij iemand voor wie dit echt iets is?

Meld je dan nu aan!

↓ DOE HET HIER ↓

Vul vrijblijvend het formulier in, klik op Verzenden en we reageren zo spoedig mogelijk.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Korte beschrijving van je inbreng en/of wensen

Bedankt alvast en graag tot ziens!

Mejo Huizer, aanjager Vluchteling in de Versnelling