★★★ Vluchteling in de Versnelling ★★★

realiseert bedrijfsmatige en professionele oplossingen voor betere & snellere integratie

Waar het -ons- om gaat! in 7 antwoorden

Mensen die hier opnieuw moeten beginnen, beter & sneller op weg helpen. Dat is de ambitie van Vluchteling in de Versnelling. Voor onze focus zetten wij zeven piketpalen uit, die ons werkterrein bepalen en richting geven aan onze activiteiten. 

 1. VOOR WIE – Vluchtelingen, van 18 jaar en ouder, die na hun asielaanvraag een (grote kans op een) verblijfsvergunning hebben in Nederland. Erkende asielzoekers worden ook vluchtelingen, statushouders, vergunninghouders, asielmigranten en nieuwkomers genoemd. Lees meer »
 2. WAAROM – Omdat het nodig is! Omdat het kan! Omdat wij het elkaar gunnen!
  Onze drijfveren zijn de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor asielmigranten en persoonlijke motivatie voor mensen met beperkte kansen en mogelijkheden. Daarom doen wij het! Lees meer »
 3. WAARTOE – Ons doel is dat elke vluchteling hier volwaardig kan leven en werken.
  Door optimaal te participeren draagt de nieuwkomer bij aan de samenleving en kan hij zelfstandig en in eigen verantwoordelijkheid bouwen aan zijn eigen toekomst. Lees meer »
 4. WANNEER – Wij richten op het realiseren van een sterk persoonlijk fundament voor de asielmigrant. De vorming van een brede maatschappelijke basis is noodzakelijk als inhaalslag om optimaal en duurzaam te kunnen participeren. Lees meer »
 5. WAT – Participeren is voor de vluchteling serieus werk. Wij pakken dat solide aan: deskundig, professioneel en ondernemend. Lees meer »
 6. WAAR – Participeren gebeurt aan de basis. Wij werken lokaal in de gemeenschappen waarin we leven en werken: buurten, wijken, gemeenten, organisaties, verenigingen, bedrijven. Lees meer »
 7. HOE – Serieuze participatie vraagt om ‘alles uit de kast’. Wij hanteren 7 hoekstenen die garant staan voor persoonlijk en maatschappelijk succes: Impact eerst! – De vluchteling centraal – Integrale aanpak – CoCreatief – Deskundig – Sociaal ondernemend – Werk voor vluchtelingen. Lees meer »

 

redactie • 6 april 2017


Previous Post

Next Post