★★★ Vluchteling in de Versnelling ★★★

realiseert bedrijfsmatige en professionele oplossingen voor betere & snellere integratie

We werken aan …

We werken aan de uitbreiding van Vluchteling in de Versnelling – het werkplatform voor een goede toekomst voor vluchtelingen met een verblijfsstatus. Om te beginnen in Nederland. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren aan een snellere en betere integratie van vluchtelingen. De vluchteling. Wij. Jij. Als ondernemer, investeerder, beleidsmaker, beslisser, professional, vrijwilliger, denker en doener.

Op het werkplatform staan informeren, inspireren, verbinden, uitproberen en vooral ondernemen centraal. Website, nieuwsbrief, netwerken, events, concrete initiatieven, projecten en innovatieve diensten uitgevoerd door social enterprises. Het is een broednest, ideeënwinkel, ontwikkelmachine, bedrijventerrein én werkfabriek tegelijk. We schuwen het denken niet, fris, dwars desnoods, en gaan graag ‘al doende leert men’ aan de slag. Professionele en bedrijfsmatige uitvoering staan centraal als basis voor duurzame resultaten.

Het werkplatform genereert en verbindt koplopers in innovatieve, werkbare oplossingen voor participatie en integratie. Het biedt ook een podium voor initiatieven, beproefde concepten, vrijwilligersacties en inbreng door organisaties, bedrijven en overheden. Vluchteling in de Versnelling is een boeiend bonte verzameling van mensen, bedrijven en organisaties met een passie voor mensen die echt weer bij de bodem moeten beginnen.

Lees hier meer over het WerkPlatform Vluchteling in de Versnelling »

redactie • 30 maart 2016


Previous Post

Next Post